LANARA Consulting brusila brbončice na Evropskem simpoziju hrane (European Food Summit)

Med 16. in 19. marcem je Slovenija z organizacijo simpozija hrane European Food Summit 2019 ponovno dokazala, da si zasluži prestižni naziv Evropska gastronomska regija 2021. Štiridnevni dogodek, ki je potekal v Ljubljani in na Krvavcu, je združil največja kuharska imena in velike ume kulinarike v številnih dogodkih.

Priča smo bili izjemnemu programu z navdihujočimi kulinaričnimi zgodbami. Zvrstili so se številni dogodki, med njimi strokovni simpozij, kulinarični sprehod po ljubljanskih kulturnih hramih in znamenitostih, nepozabna doživljajska večerja v čarobnem ambientu, smučarska tekma na Krvavcu in še veliko več.

Vrhunec simpozija se je odvil v ponedeljek, 18. marca s strokovnim simpozijem pod vodstvom chefinje Ane Roš. Tema »Hrana – most do trajnostne identitete evropskih kultur in narodov« je prvič v Sloveniji in na enem mestu povezala velike ume s področja kulinarike, umetnosti in medijskega sveta.

Slovenija je nedvomno trenutno najbolj vroča gurmanska destinacija v Evropi z edinstvenimi gastronomskimi presežki, kar dokazujejo prav tovrstni dogodki ter številne redne nagrade, ki jih v mednarodnem merilu prejemajo slovenski kuharski mojstri ter vinarji.

Več o dogodku ...

 

  

 

  

Iščete dobrega partnerja? Želite sodelovati z nami?

Lanara Consulting d.o.o.

Černigojeva 2,
1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:+386 40 353 065

Email: info@lanaraconsulting.com

Sledite nam