Smart Tourism Marketing&Branding

Odkrivanje Velenja z aplikacijo TRIPPSTORY Velenje

 

V Velenju je zaživela nova interaktivna aplikacija TRIPPSTORY Velenje, pri vzpostavitvi katere je sodelovala tudi LANARA Consulting. Po novem lahko obiskovalci Velenja mesto raziskujejo na zabaven in družinam prijazen način. Mobilna aplikacija Trippstory Velenje, ki jo je navdihnil koncept igre Lov na zaklad, obiskovalce vodi po zanimivih velenjskih znamenitostih, na posameznih točkah pa igralca čakajo raznoliki izzivi. Le pravilno razrešeni izzivi odkrijejo lokacijo magične Svetilke skrivnosti, ki osvetljuje starodavni velenjski zaklad. Ob spremstvu Pike, ki igralcem pomaga pri reševanju izzivov, smo prepričani, da vam še zdaleč ne bo dolgčas.

 RAZVOJ KONCEPTA TRIPPSTORY VELENJE

Trippstory je mobilna aplikacija, ki preko pripovedovanja zgodb destinacij aktivno vključi obiskovalca in ga popelje na pustolovščino raziskovanja in odkrivanja. Razvita je bila z namenom, da uporabnik izkusi nekaj posebnega in drugačnega, hkrati pa spoznava in doživlja zgodbo destinacije. Z željo, da se obiskovalec v Velenju zadrži čim dlje časa, smo aplikacijo nadgradili z gamifikacijo, ki aktivno vključuje obiskovalca, drži napetost in motivira igralce, da spoznajo edinstvene točke v Velenju in zaključijo igro. Produkt Trippstory Velenje smo soustvarjali ekipe podjetij LANARA Consulting ter Yootree Creative in Boomerang 360°.

LOV NA VELENJSKO SVETILKO SKRIVNOSTI

Dogodivščina se prične v Vili Bianca, kjer se igralcu z pozdravnim nagovorom predstavi Pika. Ta obiskovalca spremlja skozi celotno pustolovščino, mu predstavi zgodbe mesta Velenje in pomaga pri reševanju izzivov. Da obiskovalec konča igro, mora rešiti 10 glavnih izzivov, ki mu odkrijejo skrivno lokacijo Svetilke skrivnosti, ki jo je skril rudar. Svetilka osvetljuje star velenjski zaklad, kjer obiskovalca pričaka tudi presenečenje. Ob glavnih izzivih je obiskovalec izzvan, da reši še dodatnih 7 bonus izzivov, ki mu lahko prinesejo številne ugodnosti po Velenju in so povezane z lokalno turistično ponudbo. Trippstory Velenje je primeren za družine z otroki in spodbuja skupno preživljanje časa. Vsem otrokom dobro poznana velenjska Pika popestri doživetje aplikacije in igralcem skozi vrsto interaktivnih točk med drugim zaupa, da je Velenje mesto z bogato rudarsko dediščino, ki je zrastlo skoraj čez noč, da je v Velenju organiziran največji otroški festival v Sloveniji, spoznajo pa tudi, kam v vsem tem umestiti mastodonta. Mobilna aplikacija je interaktivna in uporabnika skrbno vodi ter usmerja med izbranimi točkami, ki so medsebojno povezane v novo turistično tematsko pot.

Igra bo obiskovalcem vzela do dve uri. Aplikacija je na voljo na iOS in Android mobilnih napravah in ni omejena na turistično sezono temveč je na voljo skozi celotno leto.

Želimo vam obilo užitkov ob uporabi aplikacije Trippstory Velenje!

 

 

   
   
Iščete dobrega partnerja? Želite sodelovati z nami?

Lanara Consulting d.o.o.

Černigojeva 2,
1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:+386 40 353 065

Email: info@lanaraconsulting.com

Sledite nam